Aansluitend en volledig in lijn met het Benelux Online Print Event powered by Octoboost/Sappi en Fespa dat op 9 mei in de Antwerpse ZOO door VIGC wordt georganiseerd, zal op vrijdag 10 mei een bedrijfsbezoek aan Control Media in Etten-Leur (Nederland) plaatsvinden.

Bij control Media staat innovatie en automatisatie hoog aangeschreven. Dit wordt gekoppeld aan een goed businessplan en uitgevoerd met een duidelijke focus op markt en technologie. Het zorgt ervoor dat het bedrijf een steile groei meemaakt. De no-nonsens mentaliteit die eigenaar en CEO Leon van Nunen predikt werpt duidelijk zijn vruchten af.

Zo is Control Media recent verhuisd naar een volledig gerenoveerd bedrijfspand in Etten-Leur (Nederland). De productieruimte heeft hier een oppervlakte van 10.000 m². Naast 4 volledig geautomatiseerde Heidelbergpersen waaronder een XL106 8 kleurenpers LED-UV beschikt men over een volledig geautomatiseerde CTP-straat die 55.000 platen per maand verwerkt. Ook de afwerking is goed uitgerust met moderne snijmachines en hechtstraten. Er rijdt zelfs een Automated Guided Vehicle rond die het interne pallet transport automatiseert.

Samen met Antalis werd er een uniek delivery on demand systeem uitgewerkt voor de aanlevering van papier. Op deze manier kan stockage tot een minimum beperkt blijven zonder dat er tekorten optreden.

Het bedrijf werkt heel veel samen met Online Print aanbieders uit de Benelux. Korte doorlooptijden, goede kwaliteit en service zijn daarom standaard.

Dit bedrijfsbezoek sluit uitstekend aan op hetgeen VIGC wil bereiken met de aandacht voor Online Print. Zeker nu we dit bezoek kunnen koppelen aan het Benelux Online Print Event is het een unieke kans om de theorie aan de praktijk te koppelen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10u15 – Ontvangst in Etten-Leur (NL)
  • 10u30 – Bedrijfspresentatie: ‘Verleden en toekomst’
  • 11u00 – Rondgang
  • 12u00 – Broodjeslunch

Je kan als deelnemer van het Benelux Online Print Event inschrijven voor dit bezoek op de website www.benelux-online-print-event.eu

 

Share This